Kauppatieteiden maisteriohjelma jatkuu Kokkolassa isompana ryhmänä

Uutisen oletuskuva
Vaasan yliopiston ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen yhteistyössä toteuttama Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma saa jatkoa. Syksyn opintoihin voidaan valita opiskelijoita aikaisempaa enemmän eli 35 opiskelijaa.
Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma Kokkolassa saa jatkoa. Syksyn opintoihin voidaan valita 35 opiskelijaa. Kuva: Mikko Käkelä

Kolmivuotiseen maisteriohjelmaan haetaan maaliskuun yhteishaussa, ja opinnot alkavat elokuussa.

Ensimmäisestä, syksyllä 2017 käynnistyneestä ohjelmasta on saatu hyvää palautetta. 25 opiskelijasta kuusi on jo valmistunut ja suuri osa on graduvaiheessa.

- Ensimmäisen ohjelman perusteella voi sanoa, että tässä saa monipuolisen katsauksen liiketoiminnan kehittämiseen. Kolmivuotinen ohjelma on vaativa, mutta joustavat opetusmenetelmät mahdollistivat opiskelijoiden samanaikaisen työssäkäynnin hyvin, kertoo ohjelmasta vastaava yliopisto-opettaja Jenni Kantola.

Maisteriohjelma antaa valmiuksia erityisesti yritysten kehittämistehtäviin. Keskeiset teemat ovat liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen, henkilöstöjohtaminen sekä vastuullinen organisaatio ja hallinto.

- Uudessa ohjelmassa on aikaisempaa enemmän yritysyhteistyötä, uramentorointia ja valinnanvaraa opintoihin, Kantola kertoo.

Opetukseen sisältyy verkko-opiskelua sekä kuukausittain torstai- ja perjantai-iltaisin järjestettävää lähiopetusta.

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmalla on Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtaja Tanja Risikon mukaan iso merkitys seudun yrityksille.

- Ensimmäinen maisteriohjelma osoitti, että opinnoille on ollut selkeä tarve ja kysyntä. Koulutus hyödyttää ennen kaikkea yrityksiä kasvutavoitteissa ja kansainvälistymisessä, sanoo Tanja Risikko.

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmaan haetaan yhteishaussa 18.3.-1.4. opintopolku.fi-palvelun kautta. Infotilaisuus ohjelmasta järjestetään tiistaina 3. maaliskuuta kello 16 Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa.

Lue lisää ohjelmasta

Lisätietoa:

Johtaja Tanja Risikko, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
p. 040 1952 037, tanja.risikko@chydenius.fi

Kauppatieteiden koulutusvastaava Miia-Leena Mikkilä, Vaasan yliopisto
p. 029 4498 162, miia-leena.mikkila@uwasa.fi

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelman vastaava Jenni Kantola
p. 029 449 8502, jenni.kantola@uwasa.fi

Mitä mieltä olit jutusta?