Kasvun tukea yrityksille KasvuOpen-kilpailussa

Uutisen oletuskuva
Kehittämispäällikkö Mikael Hallbäck Levón-instituutista oli mukana KasvuOpen-tapahtuman Pohjanmaan Kasvupolun tuomaristossa. KasvuOpen on kasvuyritysten sparrausohjelma ja kilpailu, alueellisilta Kasvupoluilta valitaan voittajat kansalliseen finaaliin.
Kuvassa (vas.) kehittämispäällikkö Mikael Hallbäck, Jokamuovin toimitusjohtaja Karoliina Sulkakoski ja Nortech Metalin toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas.

Pohjanmaan Kasvupolun voittajat valittiin 12.4. Voittajaksi valikoitui työkäsineitä valmistava Jokamuovi Oy ja kunniamaininta annettiin JV Nortech Metal Oy:lle.

Tuomaristo kehui Jokamuovin huipputuotetta ja osaavaa henkilökuntaa.

- Jokamuovi on jo ottanut isoja harppauksia ja osoittanut osaamisensa. Se on valmis maailmavalloitukseen pienellä niche-markkinalla, Hallbäck totesi.

Jokamuovin toimitusjohtaja Karoliina Sulkakoskelle voitto oli suuri yllätys.

- Tämä on ollut silmiä avaava tapahtuma. Myllärit [sparraajat] saivat äkkiä kiinni eri yritysten toiminnasta. Hieno konsepti, Sulkakoski kiittelee.

- Paljon jäi vielä kotitehtäviäkin. Innostus kasvaa, kun saa vahvistusta omille ajatuksilleen, hän jatkaa.

Kasvupolulla osallistujayrityksiä sparrasivat myllärit eli kokeneet asiantuntijat. Levónilta sparraajina olivat Mikael Hallbäck ja Ville Tuomi. Hallbäckilla erityisteemana oli strategia ja hallitustyö ja Tuomella johtaminen.

- Haluamme olla auttamassa ja tukemassa alueen yrityksiä kasvun haasteissa, Hallbäck kommentoi.

Hallbäckin lisäksi tuomaristossa oli Anne Pesola Kosekilta, Paula Erkkilä Pohjanmaan Kauppakamarilta, Jarno Puutio I-Medioilta, Thomas Lempiälä Nordeasta, Marja-Riitta West Viexpolta ja Kjell Nydahl Vasekilta.

Mitä mieltä olit jutusta?