Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 alkaa 1.6.

Uutisen oletuskuva
Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023–2024 aukeaa 1.6.2023. Ilmoittautuminen tulee tehdä 15.9.2023 mennessä. Kevätlukukaudelle 2024 voi ilmoittautua 31.1.2024 saakka. Ilmoittautumisvelvollisuus koskee sekä perustutkintoa että jatkotutkintoa suorittavia opiskelijoita.

Ilmoittaudu lukuvuodelle Pepissä kohdasta Ilmoittaudu lukuvuodelle. Sinut ohjataan Oili-ilmoittautumispalveluun, jossa voit ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi sekä maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun (jatko-opiskelijoille maksu on vapaaehtoinen). Ilmoittautumistieto siirtyy automaattisesti Peppiin Oili-palvelusta.

Et voi ilmoittautua kursseille / tentteihin mikäli et ole ilmoittautunut läsnäolevaksi kyseiselle lukukaudelle!

Ilmoittaudu jokaiseen opiskeluoikeuteen erikseen

Jos sinulla on useita voimassa olevia tutkinto-opiskeluoikeuksia, sinun on ilmoittauduttava jokaiseen opiskeluoikeuteen erikseen joko läsnä- tai poissaolevaksi. Oili-ilmoittautumispalvelussa näkyvät kaikki aktiiviset opiskeluoikeutesi, joihin sinun tulee ilmoittautua.

Ilmoittaudu läsnäolevaksi kaikkiin opiskeluoikeuksiisi, joihin liittyviä opintoja aiot suorittaa. Ylioppilaskunnan jäsenmaksu tulee maksettavaksi vain ensimmäisen läsnäoloilmoittautumisen yhteydessä. Voit ilmoittautua poissaolevaksi opiskeluoikeuteen, johon liittyviä opintoja et aio suorittaa.

Jos sinulla on opiskeluoikeus kandidaatin- ja maisterintutkintoon ja kandidaatin opintosi ovat kesken, teet Oilissa ilmoittautumisen vain kandidaatin opiskeluoikeudelle. Kun valmistut kandiksi, ilmoittautumisesi siirretään automaattisesti maisteriopiskeluoikeudellesi.

Jos lukuvuosi-ilmoittautumisessa ilmenee tekninen ongelma tai kirjautuminen Peppiin ei onnistu, ota yhteys Koulutuksen järjestelmäpalveluihin edusys(at)uwasa.fi

Mitä mieltä olit jutusta?