Ilmoittautuminen auki kurssille Osaamispääoma ja itsensä johtaminen uudistuvassa työelämässä JOHT2038

Uutisen oletuskuva
Osaamispääoma ja itsensä johtaminen uudistuvassa työelämässä JOHT2038 -opintojakso (5 op) on osa Työelämävalmiudet uudistuvat, hajautuneen ja digitaalisen työn kontekstissa -opintokokonaisuutta. Opintojaksolle voi nyt ilmoittautua Pepissä (katso tämän tiedotteen lopusta tarkemmat ohjeet).

Opintojaksolla opiskelija oppii tunnistamaan omaa osaamistaan sekä kehittämään itsensä johtamisen taitoja ja oman hyvinvoinnin edistämistä esim. mindfulnessin (tietoisuustaitojen) avulla.

Opintojakson kick off -tilaisuus pidetään ma 14.3. klo 12-14 Zoomissa ja mahdollisuuksien mukaan myös kampuksella (hybridiopetus). Se on pakollinen kaikille osallistujille. Päätöstapaaminen on ma 4.4. klo 12-14 ja myös siellä on pakollinen läsnäolo. Näiden tapaamisten välillä on itsenäistä työskentelyä Moodlessa ja päätöstapaamisen jälkeen tulee palauttaa lopputehtävä 18.4. mennessä.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittaudu opintojaksolle Pepissä koodilla JOHT2038.

HUOM! Opintojaksoon sisältyy Oman osaamisen tunnistaminen opintojakso (OPIS0200), joka järjestetään tätä JOHT2038-opintojaksoa varten 14.3.-4.4. Siihen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Jos olet jo suorittanut sen tai aiemman Urasuunnittelu 1 op, niin ole yhteydessä sunna.vainiomaa@uwasa.fi mahdollisia täydentäviä tehtäviä varten.

Muut tiedustelut: hilpi.kangas@uwasa.fi ja/tai sunna.vainiomaa@uwasa.fi

Mitä mieltä olit jutusta?