Haku opiskelijalähettilääksi on alkanut

Studia-messut
Tule mukaan ja ilmoittaudu opiskelijalähettilääksi lukuvuodelle 2021-2022. Halutessasi voit jatkaa lähettiläänä myös lukuvuoden jälkeen. Opiskelijalähettiläänä toimit tärkeänä osana yliopiston hakijamarkkinointia edustamalla omaa yliopistoasi ja opiskelualaasi messuilla, oppilaitosvierailuilla tai muissa tapahtumissa niin livenä kuin verkossa.  

Jokainen lähettiläs päättää itse, mihin tarjotuista tehtävistä tarttuu. Tehtävistä maksetaan tuntiperusteinen palkkio ja tarpeen tullen matkoihin liittyvät kulut julkisen liikenteen mukaisesti. Tehtävässä pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, solmimaan elinikäisiä verkostoja, kehittämään esiintymistaitoja sekä paljon muuta, josta on hyötyä työelämässä. 

Uusille opiskelijalähettiläille järjestetään yhteinen tutustumis- ja koulutustilaisuus Zoomissa to 30.9.2021 klo 12-14. Lähettilääksi ja koulutukseen voit ilmoittautua alla olevasta linkistä. Linkki koulutukseen tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, mutta päivämäärä on hyvä ottaa ylös jo nyt.
HUOM! Sähköpostiongelmien vuoksi käytäthän opiskelijasähköpostiasi.

Koulutuksessa tutustutaan toisiimme, käydään läpi yliopiston markkinointimateriaaleja sekä palkkio- ja kulukorvausjärjestelyjä. Koulutukseen kuuluu myös esiintymiskoulutus. Koulutuksen jälkeen pääset liittymään opiskelijalähettiläiden suljettuun Facebook-ryhmään, toteuttamaan oppilaitosvierailuja itsenäisesti sekä osallistumaan messuille ja muihin tapahtumiin (ottaen huomioon koronaviruksen vaikutuksen).

Koulutukseen ovat tervetulleita myös aiemmin lähettiläinä toimineet opiskelijat, jotka haluavat päivittää tietojaan tai saada vinkkejä omaan esiintymiseensä.

Suosittelemme lähettilääksi ryhtymistä 2. opiskeluvuodesta alkaen.
 

Ilmoittaudu opiskelijalähettilääksi ja koulutukseen tästähttps://link.webropolsurveys.com/S/4BD287161A8E34D4

Ilmoittautuminen on auki 27.9. asti.

Mikäli et pääse mukaan koulutukseen, mutta olet kiinnostunut lähettilästoiminnasta tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tiia.alkkiomaki@uwasa.fi 

Mitä mieltä olit jutusta?