Hae nyt FITechin kevään sivuaineopintoihin

Uutisen oletuskuva
FITech-verkostoyliopisto tarjoaa monipuolisia opintoja tutkinto-opiskelijoille kevätlukukaudella 2021. Haku sivuaineopintoihin ja yksittäisille kursseille on nyt auki!
FITech_the missing piece

Valitse opintoja suomalaisten tekniikan alan yliopistojen tarjonnasta ja kokoa itsellesi opintokokonaisuus, jolla erotut muista.

Vaasan yliopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella toisessa FITech-yhteistyöyliopistossa ja sisällyttää tutkintoihinsa niiden tarjoamia opintokokonaisuuksia ja kursseja. Samalla FITech-kurssit tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia luoda kontakteja erityisesti Lounais-Suomen alueen teollisuusyrityksiin.

FITech-yliopistoja ovat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Vaasan yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

Poimintoja kevään FITech-opinnoista tutkinto-opiskelijoille:

Näiden opintojen lisäksi tarjolla on mm. meritekniikan, materiaalitekniikan sekä projektijohtamisen opintoja. Pandemiatilanteen vuoksi suuri osa opinnoista järjestetään etäopetuksena, mutta tarkistathan kunkin yliopiston ajantasaisen tilanteen opintojen yhteyshenkilöiltä.

Vaasan yliopiston FITech-tarjonnassa energiatekniikan kokonaisuus etäopintoina jatkuu opintojaksolla Exhaust and flue gas after-treatment technologies, ENERFT3130, 5 op järjestetään 7.1.-12.2.

Present and Future Prospects in Energy Technology, FYSIFT3100, 5 op järjestetään 22.2.-9.4. ja se soveltuu myös poikkitieteelliselle opiskelijalle, jolla on fysiikan ja kemian perustiedot. Opintojaksolla opit tieteellistä tietoa tulevaisuuden energiajärjestelmäkokonaisuuden ja sen osatekijöiden valituista teemoista:

  • Tuulienergia
  • Aurinkoenergia
  • Geoenergia ja
  • Bioenergia.

Kotiyliopiston järjestämiin opintoihin ilmoittaudutaan suoraan WebOodissa. Ilmoittautuminen energiatekniikan opintojaksoille on käynnissä!

Tutustu FITech-verkostoyliopiston opintoihin ja hae nyt FITechin nettisivuilla

 

Mitä mieltä olit jutusta?