Hae nyt FITechin 2. periodin kursseille

Uutisen oletuskuva
FITech-verkostoyliopisto_flip.png

Mietitkö mitä opiskella loppuvuonna? Katso mitä muissa yliopistoissa on tarjolla!

FITech-verkostoyliopisto tarjoaa runsaasti sivuainekokonaisuuksia ja yksittäisiä kursseja loppusyksyllä 2020. Ensi kevään kurssien hakuaika alkaa marraskuussa.

Vaasan yliopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella toisessa FITech-yhteistyöyliopistossa ja sisällyttää tutkintoihinsa niiden tarjoamia opintokokonaisuuksia ja kursseja. FITech-yliopistot ovat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Vaasan yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

FITechin opintotarjonnassa on esimerkiksi ympäristötekniikan, biolääketieteellisen tekniikan, energiatekniikan ja projektihallinnan kursseja. Jos vielä mietit mitä opiskella loppuvuonna, harkitse FITechiä! Tarjolla on runsaasti mahdollisuuksia etäopiskeluun.

Tutustu kursseihin ja hae nyt FITechin nettisivuilla.

Oman yliopiston järjestämille opintojaksoille ilmoittaudutaan suoraan WebOodissa!

Kiinnostavatko lohkoketjut tai ohjelmointi?

Julkaisimme vastikään uuden kurssin, jonka nimi on FITech 101: Blockchain Business Applications. Tämä 1 opintopisteen laajuinen MOOC-kurssi (Massive Open Online Course) on helppo aloittaa ja suorittaa loppuun täysin omaan tahtiin. Tällä englanninkielisellä kurssilla opit mitä lohkoketjut ovat ja miten niitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa. Lue lisää kurssialustalta.

Äläkä unohda muita FITechin MOOCeja! FITech 101: Digi & Data -kurssit johdattavat ohjelmoinnin, tietokantojen ja web-ohjelmoinnin perusteisiin suomeksi. Lue lisää nettisivuiltamme.

Kaikki kurssit ovat maksuttomia ja opintopisteet voi siirtää osaksi omaa tutkintoasi!

Mitä mieltä olit jutusta?