Päivitetty 6.5.2021 | 15:05

Nyytin chatin teemana Rajat ja seksuaalisuus

Aika
Ti 20.10.2020 | 15:00 - 17:00

 

Tunnetko omat rajasi, ja onko sinulla keinoja ilmaista niitä? Onko olemassa rajaa julkiselle itseilmaisulle, missä se kulkee ja kuka sen päättää?

Rajat ja seksuaalisuus -chatissa keskustellaan omista rajoista seksuaalisuuteen liittyen, niin henkilökohtaisista rajoista parisuhteessa kuin seksuaalisuuteen liittyvistä yhteiskunnallisista normeista.

* * *

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista