Päivitetty 14.8.2023 | 14:08

Nyytin chat: LHBTQ+ opiskelijana opiskeluyhteisössä

Aika
To 24.8.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Millaista on kuulua yhteen tai useampaan sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöön opiskelijana? Kohtaatko tilanteita, joissa on vahva hetero- tai binäärisen sukupuolen oletus?

Tule juttelemaan aiheesta muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. LHBTQ+ opiskelijana opiskeluyhteisössä -chat on tarkoitettu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöihin kuuluville opiskelijoille. 

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.