Päivitetty 26.10.2023 | 11:10

Nyytin chat: Ilmastonmuutos huolestuttaa - teenkö riittävästi?

Aika
To 25.3.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Saanko olla ristiriitainen - kun olen maapallon asialla? Pitääkö olla ehdoton, voinko syödä joskus lihaa? Tunnenko syyllisyyttä ja riittämättömyyttä omista valinnoista ja tekemisistä? Onko minulla kaikki vastuu?

Illan Ilmastonmuutos huolestuttaa - teenkö riittävästi? -chatissa jutellaan esimerkiksi näistä kysymyksistä ja tunteista. Tervetuloa mukaan!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista