Päivitetty 11.6.2024 | 15:06

Korkeakoulujen IT-päivät

Aika
Ke 13.11.2024 | 09:00 - To 14.11.2024 | 16:00
Paikka

Seinäjoki Areena
Kirkkokatu 23
Seinäjoki
Suomi

Korkeakoulujen IT-päivät kokoaa jälleen Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen IT-asiantuntijat, päättäjät ja yhteistyökumppanit yhteen. Tällä kertaa kokoonnumme 13.-14.11.24 Seinäjoella. Vastuullisena järjestäjätahona on Vaasan yliopisto, yhteistyössä ovat mukana Seinäjoen yliopistokeskus ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

Ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. Tarkka informaatio IT-päivistä, erilaisista käytännön järjestelyistä sekä linkki ilmoittautumislomakkeeseen on osoitteessa https://itpaivat.fi/

Early bird –hinnat ovat voimassa 2.9.24 saakka.

IT-päivien 2024 ohjelman teema on ”Läpileikkaava IT”. Digitalisaatio vaikuttaa kaikkiin toimintoihin organisaatiossa ja yhteistyössä rakennettavat IT-ratkaisut tulevat joka päivä korkeakouluissa yhä tärkeämmiksi. Tervetulleita ovat siis korkeakoulujen tietohallinnon ja tietotekniikan ammattilaisten ohella myös kaikki IT-palveluita hyödyntävät tahot asiantuntijaryhmineen – opintohallinto, monimuotoinen tutkimuksen/TKI:n tuki, asianhallinta, kirjastot, digipeda, ja monet muut.

IT-päivien tapahtumapaikka on Seinäjoki Areena. Kiinnostavien keynote-puheenvuorojen ohella neljän rinnakkaisen ohjelmalinjan alla kuullaan noin neljäkymmentä asiantuntija-alustusta. Unohtaa ei myöskään sovi perinteistä iltatilaisuutta, joka järjestetään nyt Seinäjoen Rytmikorjaamon tiloissa. Esipäivänä 12.11. kokoontuvat monet verkostot ja asiantuntijaryhmät ja niille kokoontumispaikkana on Framin kampusalue. Esipäivän tapahtumat tarkentuvat vielä. 

Lue lisäähttps://itpaivat.fi/