Image
Aivotutkija Mona Moisala
Päivitetty 7.8.2023 | 10:08

Avoimen Iltamat

Aika
Ke 16.8.2023 | 17:00 - 20:00
Paikka

Seinäjoki, Kampustalo
Kalevankatu 35
60100 Seinäjoki
Suomi

Aivojen älytön arki?

Aivomme ovat kovalla koetuksella, kun elämme kiireistä arkea ja täytämme tyhjät hetket koukuttavilla älylaitteilla. Aivotutkija Mona Moisalan luennolla pohditaan, kuinka aivojaan voi suojella liialliselta rasitukselta pienin, arkisin teoin.

Jo perinteeksi muodostuneet Iltamat järjestetään keskiviikkona 16.8.2023 Kampustalon Seinäjoki-salissa. Myös Vaasan yliopiston avoin yliopisto on mukana esittelemässä lukuvuoden 2023-2024 opintotarjontaamme!

Voit tutustua koulutusmahdollisuuksiin ja jututtaa opintoneuvojia Kampustalon aulassa klo 17–18, luento-osuus alkaa salissa klo 18. Luennon väliajalla on mahdollisuus tutustua laajaan jatkuvan oppimisen tarjontaan Etelä-Pohjanmaalla tai nauttia vaikkapa pikkupurtavaa Kampustalon kahvilassa.

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori, ja aivojen hyvinvoinnin asiantuntija. Hän on perehtynyt muun muassa siihen, miten multitasking vaikuttaa aivoihin ja keskittymiskykyyn. Moisalaa kiinnostaa erityisesti se, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painitaan informaatiotulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Moisala on ollut mukana kirjoittamassa aiheesta yleistajuisia teoksia, kuten ”Keskittymiskyvyn elvytysopas”.

Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Juontajana toimii Seinäjoen koulutuskuntayhtymän johtaja Pasi Artikainen.

Jatkuvan oppimisen oppilaitosverkosto Etelä-Pohjanmaalla toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan – tapaamisiin Iltamissa!

Tapahtuman Facebook-sivu