Image
Students in the library

Industrial Systems Analytics

Monimutkaisesta datasta parempaa liiketoimintaa Industrial Systems Analytics, diplomi-insinöörin tutkinto

Kiinnostaako sinua, miten monimutkaiset teollisuusjärjestelmät toimivat? Ovatko teollisten järjestelmien suunnittelu ja analytiikka intohimosi? Haluatko ratkaista nykypäivän yritysten dataongelmia?

Industrial Systems Analytics -opinnot kattavat datatieteen- ja analytiikkakurssit, laadunhallinnan, järjestelmänohjauksen, Six Sigma -menetelmät, päätöksentukijärjestelmät ja projektinhallinnan.

Tutkinnon suoritettuasi pystyt:

  • tuottamaan tietoa ja näkemyksiä energiajärjestelmien datasta
  • kehittämään ja käyttämään korkealaatuisia standardeja energiatoiminnoissa
  • suunnittelemaan ja operoimaan menestyksekkäitä energiajärjestelmiä
  • sisällyttämään määrälliset ja laadulliset tiedot päätöksentekoon
  • suunnittelemaan ja hallitsemaan projekteja energiasektorilla

Opinnot valmistavat sinut kehittämään ja hallitsemaan tuote- ja palveluinnovaatioita teollisten energiajärjestelmien, energian toimituksen ja energian käytön parissa.

Kurssit koostuvat luennoista, ryhmätöistä, projekteista, esitelmistä ja loppukokeista. Tutkintoon sisältyy sekä verkko- että lähiopetusta.

Industrial Systems Analytics on osa englanninkielistä Industrial Management -maisteriohjelmaa. Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

Student at campus

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)