Image
Opiskelua kampuksella

Industrial Management

Teollisuusprosessien osaavia kehittäjiä Industrial Management, kauppatieteiden maisterin tutkinto

Haluatko yhdistää liiketoiminnan ja teknologian? Oletko kiinnostunut kehittämään prosesseja kestävää kehitystä ja energia-alaa varten? Onko sinulla liiketalouden kandidaatin tutkinto tai tekniikan kandidaatin tutkinto, jossa on liiketalouden opintoja?

Tuotantotalouden opinnot kattavat muun muassa toimitusketjun ja logistiikan hallinnan, teknologian ja innovaatioiden johtamisen, tuotekehityksen, palvelukehityksen sekä tuotannon ja toiminnan johtamisen.

Valmistuttuasi voit työskennellä asiantuntijana esimerkiksi seuraavilla aloilla:

  • toimitusketjun hallinta ja logistiikka
  • teknologian ja innovaatioiden hallinta
  • tuotekehitys ja palvelujen kehittäminen
  • tuotannon ja toiminnan johtaminen

Lisäksi tutkinto antaa kelpoisuuden tohtoriopintoihin kauppatieteiden alalla.

Industrial Management -opintosuunnassa voit erikoistua joko toimitusketjun hallintaan ja operatiiviseen johtamiseen tai teknologiajohtamiseen ja innovaatioihin. Opinnot tarjoavat tärkeitä taitoja, joita tarvitaan huipputeknologiayrityksissä kaikkialla maailmassa.

Kurssit koostuvat luennoista, ryhmätöistä, projekteista, esitelmistä ja loppukokeista. Opintoihin sisältyy sekä verkko- että lähiopetusta.

Industrial Management on osa englanninkielistä Industrial Management -maisteriohjelmaa. Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

Computer screen

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)