Virtuaalityöpajat varhaiskasvatukseen

Helppoa ohjelmointia Bee-Bot –lattiarobotilla

Varhaiskasvatukseen suunnatussa työpajassa tutustutaan ohjelmoinnin alkeisiin Bee-Bot –lattiarobotilla. Robottia ohjelmoitaessa opitaan esimerkiksi käskyjen ja yksinkertaisten ohjeiden antamista erilaisten tehtävien avulla. Samalla saadaan kokemuksia teknologian käytöstä.

Tarvitset Bee-Bot –lattiarobotin. Suurin osa tarvittavista välineistä löytyvät luultavasti oppimisympäristöstäsi. Materiaalissa on lyhyt video tehtävistä. Luovuus ja mielikuvitus ovat toivottavaa. Kysy lapsilta ideoita, joita voitte lähteä yhdessä tutkimaan, oppimaan ja oivaltamaan.

Tervetuloa mukaan ohjelmoinnin alkeisiin!

Beebot-lattiarobotti

Tervetuloa mukaan Energian jäljille - Joule-nallen matkassa!

Virtuaalinen työpaja on suunnattu varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen. Työpajassa tutustutaan energiaan liittyviin asioihin Joule-nallen johdattamana erilaisten tehtävien avulla. Työpaja koostuu Joule-nallen ajatuksista, lyhyistä videoista, erilaisista tehtävistä ja ideoista. Työpajaa voi soveltaa ryhmän ikätaso huomioiden ja toteuttaa ryhmälle sopivana aikana.  Yhteistyökumppani Stormossen.

MATERIALET FINNS ÄVEN PÅ SVENSKA!

Nalle ja energiaa

Magneettien maailma

”Magneettien maailma” on varhaiskasvatukselle suunnattu virtuaalinen työpaja magnetismista. Työpajassa tutustumme magneetteihin ja teemme niiden avulla hauskoja kokeita ja temppuja.

Työpaja koostuu muutamasta lyhyestä videosta sekä työohjeesta ja tarvikelistasta. Työpajan voi toteuttaa päiväkodille sopivana ajankohtana. 

Lelujuna