YTHS:n uutiskirje

Image

Tässä kirjeessä

  • Tervetuloa YTHS:n palveluihin, uusi opiskelija!
  • Huomioithan, että saamme läsnäolotiedot korkeakouluilta noin 1–3 päivän viiveellä 
  • Kelalle maksettu korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa kaikki YTHS:n palvelut
  • Syksyn 2023 ryhmät on nyt julkaistu. / Kolla vilka grupper som träffas på SHVS hösten 2023
  • Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvointiviikko järjestetään tänä vuonna 2.–6.10.

Tervetuloa YTHS:n palveluihin, uusi opiskelija!

Opintojesi aikana saat meiltä tukea hyvinvointiisi ja terveyteesi liittyvissä asioissa. Palvelumme ovat käytössäsi, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi 1.8.2023 alkaneelle syyslukukaudelle.

Lue lisää tai katso video YTHS:n verkkosivuilta kohdasta Ajankohtaista > Saitko paikan korkeakoulusta? – Tervetuloa YTHS:n palveluihin 1.8. jälkeen,  johon on koottu hyödyllistä tietoa YTHS:n palveluista ja YTHS:llä asioinnista.

Huomioithan, että saamme läsnäolotiedot korkeakouluilta noin 1–3 päivän viiveellä

Esimerkiksi Self-verkkopalvelun käyttö ja etävastaanotolle saapuminen edellyttävät, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ja tieto siitä on ehtinyt siirtyä YTHS:lle. Ilmoittauduthan läsnä olevaksi hyvissä ajoin ennen YTHS:n palveluiden käyttöä. Huolehdi myös siitä, että yhteystietosi ovat YTHS:llä ajan tasalla.

Lisätietoja YTHS:n verkkosivuilla kohdassa Ajankohtaista > Ilmoittaudu läsnä olevaksi syyslukukaudelle, jotta voit käyttää palveluitamme 1.8. jälkeen.

Kelalle maksettu korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa kaikki YTHS:n palvelut

Muistathan maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun oma-aloitteisesti sekä syys- että kevätlukukaudelta Kelalle. Henkilöasiakkaat > Opiskelijat > Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu > Näin maksat korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun.

Syksyn 2023 ryhmät on julkaistu verkkosivuillamme

Syksyn aikana YTHS tarjoaa useissa palvelupisteissä ja verkossa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Lue lisää syksyn ryhmistä YTHS:n verkkosivuilta kohdasta Ajankohtaista > Syksyn 2023 ryhmät on julkaistu.

Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvointiviikko järjestetään tänä vuonna 2.–6.10.

Koko viikon kestävä hyvinvointitapahtuma tulee jälleen! Laita siis jo kalenteriisi merkintä viikolle 40.

Opiskeluhyvinvointia tarkastellaan päivittäin vaihtuvista näkökulmista käsin. Tule kuuntelemaan asiantuntijalivejämme ja osallistu keskusteluun halutessasi myös itse! Tapahtuman tarkempi sisältö ja aikataulu julkaistaan lähempänä ajankohtaa, pysy siis kuulolla.

Mitä mieltä olit jutusta?