LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma

LUMATIKKA-koulutus
Opettaja, tartu nyt mahdollisuutesi osallistua maksuttomaan LUMATIKKA-täydennyskoulutukseen ja kehittää matematiikan opetusta yhdessä kollegoiden ja kouluttajien kanssa! 

Maksuttomassa LUMATIKKA -verkkokoulutuksessa mietimme yhdessä käytännönläheisesti esimerkiksi, miten tukea oppijoiden matikkainnostusta sekä mikä merkitys toiminnallisella ja tutkivalla matematiikan opetuksella on. 

Koulutuksen käyneen opettajan palaute: “Parasta LUMATIKKA -kurssissa on ollut ehdottomasti konkreettiset esimerkit ja opit, joista sain eväitä opetukseeni. Kurssin aikana reflektoin opettajuuttani. Sain myös lisää itsevarmuutta erilaisten opetustyylien kokeilemisessa ja vanhojen tapojeni uudistamisessa.” 

Maksuton matematiikan opetuksen täydennyskoulutus toteutetaan viimeisen kerran tulevana syksynä.  Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Kursseja on tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi.  

Syksyn verkko-opinnot alkavat 22.8. ja päättyvät 13.11.2022. Kurssialueisiin pääset tutustumaan viikkoa ennen kurssin alkua. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://lumatikka.luma.fi | info@lumatikka.luma.fi 

LUMATIKKA on Luma-keskus Suomi -verkoston toteuttama hanke, jota Opetushallitus rahoittaa. 

Mitä mieltä olit jutusta?