Päivitetty 6.5.2021 | 15:05

Nyytin chatin teemana Vahvistuuko stressi stressaamalla - pyöriikö ajatukset kehää?

Aika
Ti 10.11.2020 | 15:00 - 17:00

 

Tuntuuko että pelkkä ajatus stressistä lisää stressin tunnetta? Pyörivätkö ajatuksesi stressissä, sen oireissa ja siinä, miten stressaantunut olet?

Tervetuloa illan Vahvistuuko stressi stressaamalla - pyöriikö ajatukset kehää? -chattiin juttelemaan stressistä ja keinoista, joilla stressaavia ajatuksia voisi vähentää ja pysäyttää.

* * *

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista