Päivitetty 6.5.2021 | 15:05

Nyytin chatin teemana Perhe ja opiskelu

Aika
To 5.11.2020 | 18:00 - 20:00

 

Perheen ja opiskelun yhteensovittaminen tuo haasteita aikataluluttamiselle ja jaksamiselle. Miten sinä saat voimat ja ajan riittämään? Jääkö itselle ja oman hyvinvoinnin tukemiselle riittävästi aikaa?

Tervetuloa Perhe ja opiskelu -chattiin keskustelemaan perheen ja opintojen yhteensovittamisen haasteista ja keinoista, joilla tukea omaa jaksamista.

* * *

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista