Päivitetty 6.5.2021 | 15:05

Nyytin chatin teemana Onko motivaatio ja jaksaminen tahdosta kiinni?

Aika
To 19.11.2020 | 18:00 - 20:00

 

Motivaation liittyy tahdonvoima ja toiminta. "Ryhdistäydy" ja "ota itsestäsi niskasta kiinni" ovat tuttuja kehoituksia niin muilta kuin sinulta itsellesi. Onko motivaato ja jaksaminen kuitenkaan aina pelkästä tahdosta kiinni?

Onko motivaatio ja jaksaminen tahdosta kiinni? -chatissa jaetaan ajatuksia aiheesta ja vinkkejä kuinka voit inspiroitua motivoitumaan, kun tahto ei yksistään riitä.

* * *

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista