Päivitetty 6.5.2021 | 15:05

Nyytin chatin teemana Ahdistus ja opinnot

Aika
To 17.12.2020 | 18:00 - 20:00

 

Syyslukukausi on päättynyt. Miten olet tänä vuonna jaksanut? Saavutitko tavoitteesi, vai aiheuttavatko kasaantuneet tehtävät ahdistusta? Oletko joutunut keskeyttämään opintosi? Entä tuleva kevät ja kesätöiden haku?

Ahdistus ja opinnot -chatissa jutellaan opiskeluun ja muuhun opiskeluarkeen liittyvistä haasteista ja ahdistuksesta, etenkin nyt koronavuoden aikana. Mietitään myös miten palautua nyt lukukausien välissä.

* * *

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista