Päivitetty 7.4.2022 | 10:04

Nyytin chat: Yksinäisenä korkeakoulussa

Aika
To 14.4.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko siltä, että olet jäänyt opinnoissasi yksin? Eikö ole ketään, keneltä kysyisi neuvoa kursseilla tai mitään porukkaa, jossa voisi olla oma itsensä?

Tai mahdollisesti seuranasi on tunne ulkopuolisuudesta; tulenko nähdyksi omana itsenäni? Onko minulla väliä? Tai kenties kaikki on monella tapaa hyvin, mutta yksinäisyyden tunne aina välillä nousee pintaan? Mahdollisesti mennyt poikkeusaika on tehnyt sen, että yhteydet muihin ihmisiin ovat katkenneet? 

Yksinäisenä korkeakoulussa -chatissä jutellaan muiden samankaltaisia tuntemuksia kokevien opiskelijoiden kanssa ja pohditaan niitä keinoja, joilla omaan tilanteeseen voisi vaikuttaa. Mikä voisi auttaa? Mitä vinkkejä muilla on? Miten tukea omaa jaksamista ja hyvinvointia? 

Pohditaan myös porukalla myötätuntoista asennoitumista sekä toisia että itseämme kohtaan Opiskelijoiden mielenterveyspäivän myötätunto -kampanjan kunniaksi!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista