Päivitetty 4.5.2021 | 13:05

Nyytin chat: Voinko vaikuttaa mielenterveyspalveluihin?

Aika
Ti 8.6.2021 | 15:00 - 17:00
Paikka

Suomi

Yhteisiin asioihin vaikuttaminen lisää osallisuden kokemusta ja hyvinvointia. Voiko äänestäminen lisätä tätä? Onko muita keinoja, kuten aktivismi? Voinko minä muuttaa kuntani mielenterveyspalveluja?

Kuntavaalit pidetään 13.6. Äänestämällä opiskelijat näkyvät paremmin kuntien päätöksenteossa ja mielenterveys tulee huomioiduksi päätöksenteossa.

Tervetuloa Voinko vaikuttaa mielenterveyspalveluihin? -chattiin keskustelemaan osallisuudesta ja sinulle mielekkäiden asioiden edistämisestä.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista