Päivitetty 20.8.2021 | 13:08

Nyytin chat: Voiko opiskelija olla sairaslomalla?

Aika
To 2.9.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Sairastuminen ja pelko sairastumisesta ovat pyörineet monen mielessä erityisen paljon viime aikoina. Sairastuminen itsessään ei ole yksiselitteistä, mutta selvää on, että seurauksena se mullistaa elämän - tavalla tai toisella.

Mitä opiskelija sitten voi tehdä, jos opintojen aikana sairastuu?  Mistä voin hakea apua, ja missä vaiheessa se kannattaa hakea?

Tervetuloa Voiko opiskelija olla sairaslomalla? -chattiin pohtimaan vaihtoehtoja!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista