Päivitetty 7.2.2022 | 15:02

Nyytin chat: Vaadinko itseltäni liikaa?

Aika
To 3.3.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Oletko liian vaativa ja ankara itseäsi kohtaan? Tai onko koronakriisi lisännyt vaativuutta opinnoissa, ihmissuhteissa tai arjessa?

Vaadinko itseltäni liikaa? -chatissä jutellaan siitä, miten vaativuus ja ankaruus näkyy omassa elämässä ja miten vaatimuksia itseään kohtaan voisi vähentää. Tule mukaan keskustelemaan yhdessä muiden osallistujien kanssa!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista