Päivitetty 15.6.2022 | 16:06

Nyytin chat: Uudet opinnot alkamassa ja perhosia vatsassa

Aika
To 18.8.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Uusien opintojen aloittaminen lähestyy!

Haluaisitko jakaa tuntemuksiasi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa? Mietitkö millaista elämä opiskelijana tulee olemaan ja kuinka se sopii nykyiseen elämäntilanteeseesi? Vai etkö ole edes ehtinyt vielä ajatella asiaa?

Ei hätää – kaikki uusia opintoja aloittavat opiskelijat ovat tervetulleita juttelemaan tuntemuksistaan Uudet opinnot alkamassa ja perhosia vatsassa -chattiin. Voidaan jakaa vinkkejä toisillemme tai sitten olla vain yhdessä ihan yhtä pihalla asioista.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.