Päivitetty 19.8.2022 | 08:08

Nyytin chat: Unettomuus ja opinnot

Aika
To 3.11.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Pyöriikö nukkumaan mennessä ajatukset mielessä ja nukahtaminen stressaa? Jatkuva aivosumu ja väsymys päivällä, mutta yöllä aivot käyvät ylikierroksilla ja on vaikeaa rentoutua? Eikö energiat tunnu riittävän opiskelija-arjen pyörittämiseen?

Tule mukaan Unettomuus ja opinnot -chattiin pohtimaan nukkumista sekä jakamaan vinkkejä rentoutumiseen!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.