Päivitetty 6.10.2021 | 18:10

Nyytin chat: Tuliko elämästäsi yhtä suurta suoritusta?

Aika
To 7.10.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko, että aikasi menee asioihin, jotka eivät tuo arkeesi voimavaroja? Katosiko tekemisestäsi ilo tai armollisuus? Itsemyötätunto on ystävällistä ja rakentavaa suhdetta itseen, ja jokainen meistä voi vahvistaa sitä eri tavoin.

Tervetuloa Tuliko elämästäsi yhtä suurta suoritusta? -chattiin jakamaan ajatuksiasi ja saamaan näkökulmia ja vertaistukea toisilta, jotka myös pohtivat oman arjen armollisuutta ja tekemisemme mielekkyyttä.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista