Päivitetty 23.8.2021 | 10:08

Nyytin chat: Treenaa sosiaalisia taitojasi

Aika
To 23.9.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Korona on muuttanut mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa ja ollaankin jo pitkään opeteltu vuorovaikuttamaan verkossa. Syksyllä tarvitaan edelleen etäsosiaalisia taitoja, mutta myös kasvokkain olemisen sosiaalisia taitoja. Onneksi sosiaalisia taitoja voi vahvistaa missä vaiheessa elämää tahansa.

Illan Treenaa sosiaalisia taitojasi -chatissa jutellaan mm. siitä, millaisia taitoja olet oppinut verkossa toimimiseen ja mitkä tilanteet ovat hankalia verkossa tai livenä?

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista