Päivitetty 8.11.2021 | 16:11

Nyytin chat: Transtaustaisena opiskeluyhteisössä

Aika
To 25.11.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Oletko transtaustainen opiskelija? Mietitkö, miten voit osallistua yhteisön tapahtumiin? Koetko rasitusta arkielämän ongelmista opiskeluyhteisössä? Miten välttää deadnamen käyttö opiskelujen aikana?

Transtaustaisena opiskeluyhteisössä -ryhmächatissa pääset keskustelemaan kokemuksistasi transtaustaisena opiskelijana opiskeluyhteisössä kokemusasiantuntijoiden ja Nyytin vapaaehtoisen johdolla.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista