Päivitetty 23.1.2023 | 10:01

Nyytin chat: Tauolta takaisin opintoihin?

Aika
To 2.2.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Oletko palaamassa tauolta takaisin opintojen pariin? Mietitkö, miten opiskeluyhteisöön pääsee uudestaan sisään, tai palaavatko kurssikäytännöt mieleen? Millaisia fiiliksiä paluu ylipäätään sinussa herättää?

Yhdessä näistä keskusteleminen helpottaa taakkaa – tule mukaan Tauolta takaisin opintoihin? -chattiin juttelemaan opintoihin palaamisen kiemuroista!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.