Päivitetty 20.1.2023 | 15:01

Nyytin chat: Sukupuolen moninaisuus opiskeluyhteisössä

Aika
To 26.1.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Kohtaatko opinnoissasi tilanteita, joissa on vahva binäärisen sukupuolen oletus? Oletko kyllästynyt muistuttamaan muita sukupuolen moninaisuudesta? Taasko jouduit etsimään sitä kampuksen yhtä ainutta sukupuolineutraalia vessaa? Entä millaisia mukavia kokemuksia sukupuolen moninaisuuden huomioimisesta oppilaitoksessasi?

Tule juttelemaan aiheesta muiden samassa tilanteessa olevien kanssa ja jakamaan kokemuksia yhdessä. Tämä chat on tarkoitettu sukupuolivähemmistöihin kuuluville opiskelijoille. Sukupuolen moninaisuus opiskeluyhteisössä -chatissä on mukana myös sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskukselta asiantuntijavieras.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.