Päivitetty 4.2.2022 | 09:02

Nyytin chat: Stressaako kesätyön hakeminen?

Aika
To 24.2.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Kesätöiden hakeminen saattaa olla todella turhauttavaa, kun hakijoita on paljon ja paikkoja vähän. Miten silti tsempata itseänsä hakemaan ja miten käsitellä tunteita, joita kesätöihin ja niiden hakemiseen liittyy?

Tervetuloa mukaan Stressaako kesätyön hakeminen? -chattiin jakamaan ajatuksia ja kokemuksia ja kuulemaan toisia opiskelijoita!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista