Päivitetty 19.8.2022 | 08:08

Nyytin chat: Sairaslomalle opiskelijana?

Aika
To 10.11.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Mitä voin tehdä, jos opintojen aikana sairastun?

Voiko opiskelija olla sairaslomalla, ja miten siitä selviävät niin opinnot kuin oma talous? Mistä voin hakea apua, ja missä vaiheessa sitä kannattaa hakea? Puhutaan yhdessä opiskelijoiden sekä Kelan asiantuntijoiden kanssa opiskelijan sairaslomasta.

Sairaslomalle opiskelijana? -chatissä ei kuitenkaan voida ottaa kantaa yksittäisen henkilön henkilökohtaiseen hakemukseen, mutta voidaan pohtia erilaisia vaihtoehtoja yhdessä!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.