Päivitetty 12.5.2022 | 16:05

Nyytin chat: Pelottava työelämä?

Aika
Ti 24.5.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko, että työelämään siirtyessä pitäisi jo olla valmis asiantuntija? Miten selvitä ulkopuolelta ja omasta ajatusmaailmasta tulevien vaatimusten kanssa?

Tule mukaan Pelottava työelämä? -chattiin juttelemaan, mitä ajatuksia tämä seuraava askel kohti työelämää herättää. Et ole yksin!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.