Päivitetty 4.5.2021 | 13:05

Nyytin chat: Osaako (enää) olla porukassa?

Aika
To 20.5.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Iso osa kanssakäymisestämme muiden kanssa on tapahtunut viime aikoina verkossa. Normaalimpi arki kasvokkaisine kohtaamisineen on kuitenkin häämöttämässä nurkan takana. Millaista se tulekaan taas olemaan? Miltä tuntuu olla taas enemmän läsnä kampuksella, lähiopetuksessa ja mahdollisesti osana erilaisia tapahtumia ja porukoita? Millaisia taitoja kasvokkaisessa vuorovaikutuksessa tarvitaankaan? Mitä jos normaalimpi arki jännittää todella paljon?

Osallistu mukaan Osaako (enää) olla porukassa? -chattiin. Chatissa voi jutella muiden opiskelijoiden kanssa omista huolista ja tuntemuksista. Muillakin on varmasti samoja mietteitä kuin sinulla!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista