Päivitetty 16.6.2022 | 08:06

Nyytin chat: Oppimisvaikeudet ja opiskelu

Aika
To 8.9.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko, että aikasi ei riitä kaiken materiaalin lukemiseen, vaikka kuinka yrittäisit? Tai huomaatko jääväsi jumiin matemaattisissa tehtävissä?

Joskus oppimisvaikeudet tulevat havaituiksi vasta jatko-opinnoissa, kun opiskelun luonne muuttuu ja työmäärä kasvaa. Oppimisvaikeudet ja opiskelu -chatissä keskustellaan oppimisvaikeuksien kanssa opiskelusta ja voidaan jakaa vinkkejä mistä apua sekä tukea olisi saatavilla.

Chatissä on mukana myös Kuntoutussäätiön Oppimisen tuen keskukselta asiantuntijavieras. Tervetuloa mukaan jakamaan kokemuksia ja löytämään uusia näkökulmia oppimisvaikeuksiin liittyviin teemoihin!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.