Päivitetty 16.6.2022 | 08:06

Nyytin chat: Opiskelutekniikat kuntoon

Aika
To 15.9.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Miten opiskella niin, että saan jotain aikaan: miten suunnittelen opiskelupäiväni, mitä päivääni mahtuu, miten asetan tavoitteita, miten tauotan?

Millaisia konkreettisia keinoja ja välineitä on aikatauluttamiseen ja suunnittelemiseen? Entä millaisia erityisiä haasteita itsenäinen opiskeleminen aiheuttaa?

Tule mukaan Opiskelutekniikat kuntoon -chattiin juttelemaan ajanhallinnasta sekä opiskelutekniikoista ja jaetaan yhdessä vinkit toisillemme! Chatissä mukana myös Oppimisen apuvälinekeskuksen asiantuntijavieraat.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.