Päivitetty 12.4.2023 | 10:04

Nyytin Chat: Opiskelijabileet – Innostaako, ahdistaako, iskeekö Fomo?

Aika
To 13.4.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Vappu lähestyy ja senhän juhlinta ei sitten lopu! Paitsi mitäs jos väsyttää, päässä jyskyttää, ja seuraavan päivän suunnitelmat lipuvat taas ohi… Entä jos juhlinta tuntuu verottavan liikaa muusta elämästä? Tuntuuko, että jäät kaikesta paitsi hyvien bileiden jäädessä väliin? Löydätkö itsesi usein kärvistelemästä krapulassa sohvan pohjalta mieli mustana? Bilettämiseen voi kuulua opiskeluajan parhaita hetkiä, mutta siihen usein kuuluvan päihteidenkäytön haittapuoletkin koskevat myös opiskelijaelämää. Onneksi et ole asian kanssa yksin – tule mukaan juttelemaan ja jakamaan yhdessä kokemuksia opiskelijoiden bilekulttuurista sekä sen vaikutuksista arkeen.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.