Päivitetty 4.2.2022 | 09:02

Nyytin chat: Opiskelenko oikeaa alaa?

Aika
To 17.2.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Mistä tietää opiskeleeko oikealla alalla?

Toisilla opiskelualan valinta vaikuttaa ihan helpolta ja jopa itsestään selvältä… Moni opiskelija kuitenkin painiskelee epävarmana asian kanssa vielä pitkään opintojen edetessä – vielä valmistumisen kynnykselläkin. Tämän lisäksi korona-ajalla sekä etäopiskelulla on voinut olla moninaisia vaikutuksia omiin pohdintoihin.

Oletko itse havainnut muutoksia oman alasi tulevaisuuden näkymissä? Onko se mahdollisesti lisännyt epävarmuutta tai jopa muuttanut suunnitelmiasi kokonaan? Tervetuloa mukaan Opiskelenko oikeaa alaa? -chattiin juttelemaan opiskelualan valinnoista ja siihen liittyvistä huolista ja tuntemuksista!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista