Päivitetty 4.5.2021 | 13:05

Nyytin chat: Opinnot, työ ja perhe - mahdollisuus vai mahdoton yhtälö?

Aika
To 24.6.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Opiskeletko ja hoidat samalla perhettä? Ehkä käyt vielä töissäkin? Miten perheen, työn, arjen ja opintojen yhteensovittaminen onnistuu?

Helpottiko menneen lukuvuoden etäopetus tilannetta vai lisäsikö se kuormitusta? Miten voisit nyt kesällä palautua? Mitä odotat tulevalta syksyltä niin opintojen, mahdollisen työn kuin perheen ja lasten kannalta?

Tule jakamaan mietteitä, vinkkejä ja mahdollista ahdistusta Opinnot, työ ja perhe - mahdollisuus vai mahdoton yhtälö? -chattiin!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista