Päivitetty 7.2.2022 | 15:02

Nyytin chat: Onko tehtävien aloittaminen haastavaa?

Aika
To 24.3.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Haittaako vitkuttelu sinun opintojasi?

Tuntuuko, että tehtävän tekemistä ei saa aloitetuksi, vaikka tiedät, että se on tärkeä ja se pitää tehdä? Asioiden lykkääminen eli prokastinaatio on hyvin yleistä, joten et ole asian kanssa yksin.

Tule mukaan Onko tehtävien aloittaminen haastavaa? -chattiin pohtimaan porukalla kuinka vähentää vitkuttelua ja saada tehtävät aloitetuksi!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista