Päivitetty 12.5.2022 | 16:05

Nyytin chat: Onko elämästäsi tullut yhtä suurta suorittamista?

Aika
To 12.5.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko, että aikasi menee asioihin, jotka eivät tuo arkeesi voimavaroja? Katosiko tekemisestäsi ilo tai armollisuus?

Itsemyötätunto on ystävällistä ja rakentavaa suhdetta itseen, ja jokainen meistä voi vahvistaa sitä eri tavoin. Tervetuloa Onko elämästäsi tullut yhtä suurta suorittamista? -chattiin jakamaan ajatuksiasi ja saamaan näkökulmia ja vertaistukea toisilta, jotka myös pohtivat oman arjen armollisuutta ja tekemisemme mielekkyyttä.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.