Päivitetty 12.5.2022 | 16:05

Nyytin chat: Olenko pätevä työelämään etäopintojen jälkeen?

Aika
To 19.5.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Olenko oppinut riittävästi, jotta olen valmistuessani valmis työelämään?

Mitä jos en osaa mitään käytännössä? En kai vaan ole huijari hienolla tutkinnolla? Pitkä aika etäopintojen yksinäisyydessä on saattanut nakertaa ammatillista itsetuntoa tai estää sen muodostumisen. Miten tulla toimeen tällaisten ajatusten kanssa? Tervetuloa Olenko pätevä työelämään etäopintojen jälkeen? -chattiin juttelemaan siitä, miten voisi kokea riittävänsä itselleen ja tuleville työnantajille poikkeuksellisista opiskeluoloista huolimatta.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.