Päivitetty 14.8.2023 | 14:08

Nyytin chat: Naisena teknillisellä alalla

Aika
To 17.8.2023 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Lähes 70 % tekniikan alan naisopiskelijoista on huolissaan jaksamisestaan. Puolet kertoo hukkuvansa opintojen työmäärään, ja monet ovat kokeneet opiskeluyhteisössään epäasiallista kohtelua. Oletko yksi heistä? 

Millaisia haasteita tai mahdollisuuksia naissukupuoli tuo tekniikan alan opinnoissa? Mikä opinnoissa kuormittaa? Miltä naisopiskelijan tulevaisuus tekniikan alalla tuntuu ja näyttää vuonna 2023? Tule keskustelemaan aiheesta Naisena teknillisellä alalla -chatissä! 

(Lähde: TEK Opiskelijatutkimus 2021) 

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.