Päivitetty 4.2.2022 | 08:02

Nyytin chat: Naisena teknillisellä alalla

Aika
To 10.2.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Lähes 70 % tekniikan alan naisopiskelijoista on huolissaan jaksamisestaan. Puolet kertoo hukkuvansa opintojen työmäärään, ja monet ovat kokeneet opiskeluyhteisössään epäasiallista kohtelua.

Oletko sinä yksi heistä? Millaisia haasteita tai mahdollisuuksia naissukupuoli tuo tullessaan tekniikan alan opinnoissa? Mikä opinnoissa kuormittaa? Miltä naisopiskelijan tulevaisuus tekniikan alalla tuntuu ja näyttää vuonna 2022?

Tule mukaan Naisena teknillisellä alalla -chattiin jakamaan yhdessä kokemuksia! Tässä chatissa ovat mukana myös Naisteekkarikerho PILEn kokemusasiantuntijat.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista