Päivitetty 19.8.2022 | 09:08

Nyytin chat: Miten treenata ihmissuhdetaitoja?

Aika
To 8.12.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko, että muille opiskelijoille tutustuminen on vain helpompaa? Haluaisit itsekin tehdä syvempää tuttavuutta opiskelututtujen kanssa, mutta jostain syystä se tuntuu vain tosi vaikealta?

Kenties kaipaat vuorovaikutustilanteilta enemmän ja harmittaa, kun tuntuu, että pitäisi olla toisenlainen pärjätäkseen? Mielessäsi saattavat viipyillä epäilykset siitä, että asiat tulevat olemaan nykyisellään ikuisesti ja on turha edes yrittää mitään?

Tule mukaan osallistumaan ihmissuhdetaitojen treenaamiseen liittyvään chattiin jakamaan ajatuksia ja tunteitasi sekä kuulemaan muiden opiskelijoiden kokemuksia!

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.