Päivitetty 10.1.2022 | 10:01

Nyytin chat: Miten saan pelaamiseni kuriin loman jälkeen?

Aika
To 13.1.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Lomalla on tosi kiva pelata! Se on loistava tapa viettää kavereiden kanssa aikaa. Pelaaminen voi jäädä loman jälkeen liiaksi päälle ja voi vaikeuttaa opintoihin tarttumista. Mikä silloin neuvoksi?

Tule Miten saan pelaamiseni kuriin loman jälkeen? -chattiin keskustelemaan ja jakamaan vinkkejä, miten sinä saat rajattua pelaamistasi ja kerro siinä samalla lempipelisi.

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista