Päivitetty 23.11.2021 | 10:11

Nyytin chat: Miten erottaa opiskelu- ja vapaa-aika toisistaan?

Aika
To 9.12.2021 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Tuntuuko siltä, että opiskelet koko ajan tai opinnot ovat vuorokauden ympäri mielessä. Onko vapaa-aika vain muisto tai sormien välistä lipuva ilmiö? Kuinka opiskelijana voisi saada erotettua vapaa-ajan ja opiskelun toisistaan.

Tule kanssamme keskustelemaan aiheesta Miten erottaa opiskelu- ja vapaa-aika toisistaan? -chattiin ja jaa omat vinkkisi!

***

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Opiskelijoille suunnatussa ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä Nyytin vapaaehtoisten ja työntekijöiden ohjauksessa. Chatteja järjestetään tiistaisin klo 15.00–17.00 ja torstaisin klo 18.00–20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan  rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa Sekasin-chatista