Päivitetty 12.5.2022 | 16:05

Nyytin chat: Mitä toivon tulevaisuudelta?

Aika
To 9.6.2022 | 18:00 - 20:00
Paikka

Suomi

Koronapandemia, ilmastonmuutos, lajikato ja kiristynyt turvallisuustilanne ovat aikamme suuria haasteita. Mikä minun roolini on tässä kaikessa? Voinko parantaa maailmaa työtä tekemällä?

Tervetuloa Mitä toivon tulevaisuudelta? -chattiin juttelemaan siitä, miten tulevaisuustoiveesi voisi sovittaa yhteen maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuuden kanssa.

***

Nyytin chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vapaaehtoiset tai työntekijä. Käyttäydythän turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. 

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.